Finale i Østlandscup 2019

med Ingen kommentarer

Lørdag 15. juni var det klart for siste arrangement i Østlandscup 2019. Oslo Klatreklubb og Oslo Klatresenter hadde gjort klart supergode ruter til over 70 barn og unge denne lørdagen. Mange spente barn var klare kl 11, og i flere klasser var det kniving til siste slutt om sammenlagtseier.

God spredning på startfeltet, og det er alltid gøy når ivrige 7-åringer klatrer sammen med mer rutinerte «veteraner» på snart 17. Mange var med å klatre i en konkurranse første gang, noe som er ekstra hyggelig.

Vi har noen utøvere som har deltatt i samtlige Østlandscup i 2018/2019 sesongen: Amalie Pal Bisgaard, Elise F. Olsen, Emma Steinstad, Inger Hauklien, Iver Hauklien, Sondre Steinstad, Jeppe Lou Larsen, Alfred Kirkebø, Sigurd Skuggen Landmark, Jens Buster Larsen, Otto Bjørningstad Berger, Amanda Buer, Liv Spillum, Henrik Ruud Geiran, Hanne Sofie S. Biørn-Lian, Kine Sandvik, Alma Løvaas, Nanna Hansen Myhre, Cecilie Pal Bisgaard og Mikael Lindstad. Dere er helt råe!

Vi ønsker også å takke noen «Østlandscupveteraner» som etter mange år, utallige konkurranser og mye moro hadde Oslo som sin siste Østlandscup: Amanda Buer, Thea F. Olsen og Tobias Reidel. Disse tre har deltatt i over 25 konkurranser hver!

Resultater fra Oslo

Klasse1. plass2. plass3. plass
2006-2007Johanna Seyffert
Lea Aarø-Stillesby
Oda Bråten Richenberg
2004-2005Sunniva Øvre-EideElise F. OlsenInger Hauklien
Emma Steinstad
Alma Oreld
2002-2003Amanda BuerLiv SpillumThea F. Olsen
Oda Marie Øyan
2006-2007Alfred KirkebøJeppe Lou LarsenSondre Steinstad
2004-2005Teodor Kirkebø
Per Ravlo-Caspersen
Trym Skuggen Landmark.
2002-2003Tobias ReidelMikael LindstadBrage Slapgård

Alle resultater fra konkurransen

Sammenlagtresultater 2018/2019

2006-20072004-20052002-2003
GutterAlfred KirkebøTrym Skuggen LandmarkMikael Lindstad
JenterJohanna SeyffertElise F. OlsenAmanda Buer

Sammenlagtresultater 2019

Takk til våre sponsorer

Premier til sammenlagtvinnere er levert av Piteraq og XC Sport. Alle sammenlagtvinnere fikk et par Red Chili eller Tenaya klatresko. Takk også til Norges Klatreforbund ved Siss Klev for all hjelp og støtte som gjør Østlandscup mulig å arrangere. Uten dere hadde ikke vi ikke fått til dette.

Alle IT løsninger vi bruker i Østlandscup er basert på mange hundre timers arbeid fra Gaute Olsen i Lillehammer Klatreklubb. Tusen takk for alt du fikser til alle døgnets tider, Gaute.

Østlandscup 2019/2020

Vi jobber med å få på plass datoer og arrangerer for neste sesong, følg med her på nettsiden og på vår Facebook side. Har du innspill, tilbakemeldinger eller ønsker, så er du velkommen til å ta kontakt med oss. Oslo Klatreklubb, Kolsås Klatreklubb, Gjøvik Klatreklubb, Lillehammer Klatreklubb, Ringerike Klatreklubb og Fredrikstad Klatreklubb ønsker alle barn og voksne en riktig god sommer!

På Oslo Klatreklubb sin Flicker finner du også bilder fra flere andre gamle Østlandscup’er, i tillegg til bildene under.

Bilder Østlandscup Oslo 2019

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank