Gjøvik lørdag 27. april

med Ingen kommentarer

Nesten 60 barn og ungdommer deltok i helgens Østlandscup, den neste siste i årets sesong. Konkurransen var som vanlig i Fjellhallen på Gjøvik, og vi fikk spennende ruter og en fin konkurranse i alle klasser.

Klokka 11:00 gikk startskuddet, og vi fikk se mye flott klatring og klatreglede i Fjellhallen. Alle resultater finner du på konkurranseoversikt-siden, og her finner du også påmelding til «finalen» som går på Oslo Klatresenter 15. juni.

Etter denne konkurransen ble det noen endringer i sammenlagtresultatene, så siste konkurranse kan være avgjørende hvis du ønsker å stikke av gårde med sammenlagtseieren.

Stor takk til Gjøvik Klatreklubb for et flott arrangement, og til alle barn og voksne som var med å klatre og sikre. Vi sees i Oslo til sesongavslutningen!!