Rapport ØC#1 Vulkan Klatresenter 15.09.2018

med Ingen kommentarer

Da er denne sesongen i gang etter en fin åpning av Kolsås klatreklubb på Vulkan i helga. 74 klatrere deltok, med god spredning fra hele Østlandet, og også med noen eksotiske innslag av gode klatrere fra Sør-Vestlandet. Alltid veldig hyggelig med besøk fra utenfor vårt område. Det kommer også i gang lokale cup’er i andre deler av landet nå. Terminliste legges ut på klatreforbundets nettsider under terminliste, og er noen på besøk er alle velkomne til å bli med. All honnør til Kolsås for et flott arrangement.

Generelt god stemning hele veien, og inntrykk av at alle koste seg. Veldig mye bra klatring over hele linjen. Kolsås prøvde seg også med tre svarte ruter, og det kan se ut som det hjalp på kødannelsen mot slutten av dagen. Også en liten honnør til ruteskruerne for fine grønne og blå ruter. Mange av de yngste gikk disse, og det er kjempefint. Det er ikke på de grønne rutene det er mest om å gjøre å skille klatrerne. Også fint med en grei blå rute som gikk opp den høyeste veggen. Overhørte flere av de yngste som var stolte og glade over å ha mannet/kvinnet (guttet/jentet) seg opp til å gå den.

Da går stafettpinnen videre til Fredrikstad, og vi håper å se så mange som mulig der lørdag 20. oktober.

Påmelding ligger ute her: http://www.ostlandscup.no/oc/2-fredrikstad-2018/

Tekst:Pål Spillum
Bilder:Pål Spillum og Line Hauklien