Sommervarm finale i Oslo!

med Ingen kommentarer

I sommervarme Oslo, stilte 57 unge klatrere fra 8 klubber til finalen i Østlandscup 2015/16. På Klatreverket hadde Christer Raugland, i kjent stil, skrudd ruter tilpasset alle aldersklasser og nivåer. I denne konkurransen kan utøverne gjøre så mange forsøk de har krefter til og de stekker seg langt etter nye mål, om det er krysse av for bonustak etter topp.

I varmen gikk det mye saft og smoothies fra kaféen, og frukt og vafler ga nok også litt ekstra krefter til å gå på et forsøk til på den vriene ruta.

Her er resultatene fra 5.finalerunde:

Resultatservice Klatreverket:

I denne sesongen har til sammen 133 unge klatretalenter fra 16 klubber i regionen deltatt i cupen. Noen har vært med en gang, mens andre har stilt i alle fem konkurransene, og det vi ser av klatreglede og kameratskap på tvers av klubbene er virkelig en fryd å være vitne til. Konkurranseelementet er også helt klart til stede og det kjempes om ære, i tillegg til både medaljer og flotte premier.

Norges Klatreforbund sponser premier til pallplassvinnerene og uttrekkspremier som er til inspirasjon for alle. Til finalen ble det trukket ut en ekstra gjev premie, nemlig en Crashpad «Petzl Alto». Paden gikk til søstrene Emma og Katrine Rønstad fra Gjøvik.

Søstrene Emma og Katrine Rønstad teseter sin nye crashpad
Søstrene Emma og Katrine Rønstad tester sin nye crashpad. Foto: Privat

I finalen ble også sammenlagtvinnerne i hver klasse premiert med klatresele eller -sko, sponset av XC Sports Equipment. 

Sammenlagtvinnerne i de tre eldste klassene fikk hvert sitt gavekort Fra XC Sports Equipment AS
Veldig flotte premier til sammenlagtvinnerne i de tre eldste klassene !

Sammenlagtresultat ØstlandsCup 2015/16:

Oslo klatreklubb takker foreldre og trenere fra de andre klubbene, som gladelig stiller opp som sikrere og bidrar til en smidig gjennomføringen av cupen. Med så mange aktive klubber og dedikerte klatresjeler i regionen gleder vi oss allerede til neste sesong og nye gode klatreminner for den oppvoksende klatregenerasjonen.

Her er bilder tatt av Thor-Henrik Kvandahl/OK
[flickr_set id=»72157669284096266″ max_num_photos=»25″]

Flere bilder HER